Inici

Descobreix BRUNO MARS


AMB THE XICS'N'ROLL BAND

DG 26 MAI - 12:00 H // LA FÀBRIA - CARRER DOMÈNEC CARLES, 21, CABRILS


Peter Gene Hernández Jr., més conegut pel nom artístic de Bruno Mars, és un dels cantants del panorama actual més coneguts del planeta. Actiu al món de la música des de ben petit, Mars va començar a fer-se famós després de fer els cors a les cançons Nothin’ on you de B.o.B i Billionaire de Trevie McCoy.

De fer els cors, a ser la nova cara d’estils com el pop, el R&B o el soul. Així va ser com van néixer cançons com; Locked Out Of Heaven, Treasure o Just The Way You Are, alguns dels molts hits que el jove hawaià acumula a la seva discografia i que el sonaran a La Fàbrica el 26 de maig.

Cases de la Música presenten Xics’n’Roll, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.

Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts comptaran amb la presència d’un presentador/animador que presentarà el show alhora que explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes.

ENTRADES

FINS A 3 ANYS:
ENTRADA GRATUÏTA
A PARTIR DE 3 ANYS:
ANTICIPADA 8€ - TAQUILLA 10€
PACK FAMILIAR // 2 ADULTS + 2 NENS
ANTICIPADA 25€ - TAQUILLA 30€

CABRILS

Més informació a www.casadelamusica.cat
CLAP - MATARÓ
LA MIRONA - SALT
SALAMANDRA - L'HOSPITALET
STROIKA - MANRESA
CABRILS
TERRASSA
COPYRIGHT 2018 XICS'N'ROLL